Rīgas Tehniskā universitāte izsludina rakstisku intelektuālā īpašuma «Tehnoloģija bitumena modificēšanai ar termoplastisko elastomēru un adhēzijas promotoru» izsoli

Izsoles objekts – ekskluzīva licence intelektuālā īpašuma – zinātības «Bitumena modificēšanas paņēmiens ar termoplastisko elastomēru un adhēzijas promotoru» un ar to saistīto autortiesību (turpmāk – Intelektuālais īpašums) izmantošanas tiesībām.

Intelektuālais īpašums radīts darbības programmas «Izaugsme un nodarbinātība» 1.1.1. specifiskā atbalsta mērķa «Palielināt Latvijas zinātnisko institūciju pētniecisko un inovatīvo kapacitāti un spēju piesaistīt ārējo finansējumu, ieguldot cilvēkresursos un infrastruktūrā» 1.1.1.1. pasākuma «Praktiskas ievirzes pētījumi» projekta Nr. 1.1.1.1/16/A/148 «Inovatīva frēzētā asfaltbetona izmantošana ilgtspējīgiem ceļa segas konstruktīvajiem slāņiem» ietvaros.

Izsoles objekta sākumcena:

Ikgadējie garantētie maksājumi 1000,00 Eur (Viens tūkstotis euro, 00 centi) apmērā (neieskaitot PVN) un ikgadējie procentmaksājumi 0,5% (nulle komats piecu procentu) apmērā no pārdotās Produkcijas gada apgrozījuma. Par izsoles uzvarētāju tiks atzīts izsoles dalībnieks, kura piedāvātā izsolāmā objekta cena būs visaugstākā.

Pieteikumu izsolei jāiesniedz elektroniskā dokumenta formā, parakstot to ar drošu elektronisko parakstu līdz 2022. gada 8. februārim plkst. 10:00 un nosūtot uz e-pasta adresi inovacijas@rtu.lv līdz tās pašas dienas plkst. 12:00.
Pieteikumu atvēršanas laiks un vieta: 2022. gada 8. februāris plkst. 13:00 tiešsaistē platformā MS Teams.

Detalizēta informācija par izsoles objektu un izsoles kārtību pieejama sadaļā «RTU intelektuālā īpašuma izsoles».

|Lita Lazdiņa, RTU Inovāciju un tehnoloģiju pārneses centrs