Ādažu novada uzņēmēju dienas

2018. gada 10. janvārī Siguldas biznesa inkubators (Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra) rīkoja Ādažu novada uzņēmēju dienas. Pasākumā dažādu organizāciju pārstāvji iepazīstināja novada uzņēmējus ar aktuālāko informāciju par finansējuma un atbalsta iespējām, savukārt uzņēmumu pārstāvji dalījās pieredzē par iespējām un arī grūtībām veidojot un attīstot veiksmīgu uzņēmumu.

Pasākuma prezentāciju daļā Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācijas pārstāve Andra Strautiņa informēja par sociālās uzņēmējdarbības attīstību pasaulē, iespējām un regulējumu Latvijā, AS «Attīstības finanšu institūcijas ALTUM» pārstāve Diāna Karacejeva stāstīja par ALTUM atbalsta programmām un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) pārstāve Linda Grīnfelde iepazīstināja ar LIAA atbalsta iespējām uzņēmumiem. Uzņēmējs Enno Ence dalījās ar savu pieredzi izveidojot un attīstot brokastu pārslu produktu “Milzu!”.

Pēc pasākuma prezentāciju daļas uzņēmējiem bija iespēja saņemt konsultācijas par viņiem nepieciešamajiem Rīgas Tehniskās universitātes laboratoriju un pētniecības pakalpojumiem. Konsultācijas sniedza RTU Inovāciju un tehnoloģiju pārneses centra tehnoloģiju pārneses speciāliste Lita Lazdiņa.

|Lita Lazdiņa, RTU Inovāciju un tehnoloģiju pārneses centrs