Aicina nominēt kandidātus «RTU Gada balvai valorizācijā» un «RTU Studenta gada balvai valorizācijā»

Izsludināts gadskārtējais Rīgas Tehniskā universitātes konkurss «RTU Gada balva valorizācijā» un «RTU Studenta balva valorizācijā». Nominēt kandidātus abām balvām var līdz 20. septembrim.

Konkursa mērķis ir godināt pētniekus un studentus, kuri devuši būtisku ieguldījumu inovatīvu risinājumu un tehnoloģiju attīstībā un to popularizēšanā, kā arī ir aktīvi sadarbojušies ar industriju.

Konkursa uzvarētāji iegūs goda nosaukumus un naudas balvas.

Uz «RTU Gada balva valorizācijā» var pretendēt ikviens RTU darbinieks. «RTU Studenta balvai valorizācijā» var pieteikt RTU studentus un absolventus (3 gadu laikā pēc absolvēšanas).

Uz abām balvām var pretendēt arī iepriekšējo gadu nominanti, izņemot goda nosaukumu laureātus. Tāpat iespējams apbalvojumiem nominēt arī RTU Tehnoloģiju pārneses un inovāciju padomes locekļus, tādā gadījumā darbam komisijā izvirzot citu struktūrvienības pārstāvi.

Pretendentus balvām var izvirzīt jebkura RTU struktūrvienība, darbinieks, studējošais, RTU Studentu parlaments vai RTU Absolventu asociācija, aizpildot pretendenta pieteikuma anketu.

Pēc pieteikuma saņemšanas sazināsimies ar pretendentiem un aicināsim iesniegt informāciju par ieguldījumu un rezultātiem.

Pieteikumi elektroniski jāiesniedz līdz 20. septembrim, nosūtot e-pastu: inovacijas@rtu.lv.

Svinīgā balvas pasniegšana un goda nosaukuma ieguvēju godināšana notiks 14. oktobrī RTU zinātniskās konferences plenārsēdē.

Jautājumu gadījumā lūdzam sazināties ar ITPC projektu vadītāju Inetu Portnovu:
e-pasts:
ineta.portnova@rtu.lv 
tālr.: +371 26533320