Pirmā publiskā patentu datubāze Latvijā

Patentu valde atklāj pirmo publisko patentu datubāzi, sniedzot iespēju ikvienam meklēt un iegūt informāciju par Latvijā patentētiem izgudrojumiem, spēkā esošiem patentiem un papildu aizsardzības sertifikātiem. Iegūsti informāciju ātri, vienkārši un bez maksas!

Datubāzē vienkopus atrodama plaša informācija par publiskotiem nacionālo patentu pieteikumiem, piešķirtiem Latvijas patentiem, Latvijā apstiprinātiem un attiecinātiem Eiropas patentiem, kā arī papildu aizsardzības sertifikātiem. Patentu datubāze sniedz iespēju sekot pieteikumu un patentu aktuālajam statusam, veicamā uzturēšanas maksājuma termiņam, kā arī iepazīties ar uzturēšanas maksu vēsturi un noskaidrot nepieciešamo juridisko un komerciālo informāciju. Savukārt ar tehniska rakstura informāciju ir iespējams iepazīties datubāzē atrodamajos piešķirto Latvijas patentu dokumentos. Datubāzē ir plašs meklēšanas kritēriju klāsts un tā ir pieejama latviešu un angļu valodās. Tajā ietvertā informācija ir ērti pieejama ikvienam patenta pieteicējam, īpašniekam, pārstāvim un interesentam.

Datubāze sevī ietver informāciju par vairāk nekā 6000 Latvijas un 38 000 Eiropas patentiem, kā arī gandrīz 500 papildu aizsardzības sertifikātiem.

Plašāku informāciju skatīt šeit>>>

Piekļūta datu bāzei iespējams šeit>>>

|Patentu valdes Intelektuālā īpašuma informācijas centra
Informācijas pakalpojumu nodaļa